Клубен или Сватбен Диджей? На кого да се спрем при организацията на сватбено тържество?

By : | | On : април 20, 2016 | Category : Без категория

Сватбата, най-прекрасният ден в живота на човек. Ден, в който роднини и приятели се събират заедно, за да отпразнуват любовта, която споделят двама души. Всичко е организирано така, че този ден да остане един незабравим спомен в съзнанието на всички, които присъстват на нея.

Но има един много тънък момент в организацията на едно сватбено тържество, който много често е пренебрегван и това е, изборът на диджей. Може за някой да звучи малко смешно, но това да се избере подходящ диджей е най-важната част от цялата организация по тържеството. Може би се питате, защо пък е толкова важно? Та това е само един човек, който ще пуска музика и от време на време ще пусне по някой лаф по микрофона.

Донякъде сте прави ако смятате така, но това се отнася само за така наречените клубни диджеи. За сватбено тържество обаче ви трябва нещо повече от един пускач на музика, трябва ви някой, който да ръководи цялото тържество със стил и изящество. Тоест на вас ви трябва сватбен диджей. Тук най-вероятно в главите ви изниква следния въпрос, каква е разликата между един клубен диджей и един сватбен диджей?

Както вече загатнах по – горе в статията, клубния диджей се занимава главно с това да подбира и да пуска музика, като в някой случай пуска по някой лаф по микрофона. Сватбеният диджей обаче е съвсем различен, той не само подбира правилната музика и я пуска, но и играе ролята на водещ на сватбата. Той умее не само да ви зареди с положителни емоции, той успява и да се шегува с всеки един от присъстващите на тържеството. Той измисля забавни игри, знае кога, как и какво да каже така, че да не обиди никого, но в същото време да е и забавен. Сватбеният диджей е на светлини години от клубния. Само той ще успее да превърне вашият празник в едно незабравимо приключение, за което дълго ще се говори.

Надявам се, макар и накратко обяснено, на повечето от вас да е станало ясно, че за едно сватбено тържество диджеят е от огромно значение. Трябва много добре да запомните, че не е от значение това, че се познавате с даден диджей и желаете да го наемете само защото е ваш приятел, в много от случаите това не е от полза. Дойде ли време за избор на водещ на вашето тържество се поровете в интернет и не избирайте първата и най-евтина оферта, която видите, а старателно разгледайте всяка една оферта и какво точно предлага човека, на когото сте се спрели.